គ្រឿងផ្សំ :
- ត្រីក្រាញ់ (តូចធំច្រើនតិចតាមតំរូវការ)
- ក្តឹបអំពិល
- ម្ទេស (សំរាប់ធ្វើទឹកច្រលក់)
- អំបិល
- ស្ករ
- ខ្ទឹមសរខ្លះៗ
- យកត្រីក្រាញ់ ស្រការចេញអោយស្អាតសំរម្យ
- ប្រឡាក់ត្រី និង គ្រឿង អំបិល ស្ករ ឬ ម្សៅស៊ុបមាន់ល្មមឆ្ងាញ់ក៏បាន
- បំពង់ស្រស់ ក៏បាន ឬ ហាលអោយស្ងួតល្មមក៏បាន
- ក្តឹបអំពិល ខ្ទឹមសរ បុកអោយម៉ត់ដាក់លាយ ម្ទេសអំបិលស្ករ
- ភ្លួកមើលល្មមទទួលទានបានជាការស្រេច